[REQ_ERR: 401] [KTrafficClient] Something is wrong. Enable debug mode to see the reason. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια βάρους – Andikailmu

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια βάρους

Η ταϊλανδέζικη κουζίνα, όπως και η ασιατική κουζίνα γενικότερα, έχει πολλά ιδιαίτερα φαγητά και υλικά να προσφέρει στον υπόλοιπο κόσμο. Ένα από αυτά είναι τα φύλλα kaffir lime.

Ένα βασικό στοιχείο στην ταϊλανδέζικη μαγειρική που προσφέρει ένα ωραίο έντονο άρωμα είναι τα φύλλα kaffir lime. Είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται μόνο στην κουζίνα. Και δεν συνιστάται να το φάτε ωμό.

Τα φύλλα συλλέγονται από το φυτό kaffir lime. Αυτά τα φύλλα έχουν πολύ έντονη γεύση εσπεριδοειδών και είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ινδικά κάρυ και σε πολλά ταϊλανδέζικα και ασιατικά πιάτα.

Μπορεί πραγματικά να είναι δύσκολο να βρείτε φύλλα kaffir lime εκτός Ασίας, καθώς είναι ένα εξωτικό εσπεριδοειδές που προέρχεται από εκεί. Επίσης, κάποιοι μπορεί να μην απολαμβάνουν τις έντονες γεύσεις του, οπότε αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι πρέπει να βρεθεί ένα καλό υποκατάστατο.

Τα καλύτερα υποκατάστατα για τα φύλλα kaffir lime είναι τα αποξηραμένα φύλλα Kaffir Lime, τα φύλλα δάφνης, το λάιμ ή το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι λεμονιού, ο χυμός λάιμ, το λεμονόχορτο, τα φύλλα κάρυ, τα περσικά λάιμ, άλλα φύλλα εσπεριδοειδών και ο βασιλικός Ταϊλάνδης.

Απλά πρέπει να αναθεωρήσετε τη λίστα και να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τη συνταγή σας.

Υποκατάστατα για τα φύλλα Kaffir Lime
Μπορεί να δυσκολευτείτε να αντικαταστήσετε τα φύλλα του kaffir lime καθώς έχει πολύ χαρακτηριστική γεύση και οσμή. Και είναι πολύ μοναδικό. Ωστόσο, αυτό δεν θα σας εμποδίσει να βρείτε τα καλύτερα υποκατάστατα και να μιμηθείτε τη γεύση και τη μυρωδιά και να έχετε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα.